Marinada

Ja arribat l'última setmana de casal i ens ho hem passat bomba!

Dilluns vam arrencar fent jocs i danses i després ens vam convertir en vehicles i vam a prendre a circular pel carrer! Ho vam fer tant i tan bé que semblàvem cotxes, autobusos, bicicletes...

Dimecres vam anar a la platja! Però abans vam anar a gastar una mica d'energia al parc del passeig de Mar! Però no ens vam cansar gens i vam estar a l'aigua molta estona!

Dijous vam agafar un autobús i vam anar a la cala de Sant Francesc! Va ser tota una aventura, ens vam banyar a la piscineta que hi ha allà, vam fer castells de sorra i ens vam remullar fins que ja era l'hora de marxar.

Avui, que ha sigut l'últim dia, hem celebrat un bon comiat per tots aquells nens i nenes que marxen del casal! Al matí ha vingut en Martí de l'Arc de Sant Martí i ens ha fet riure, ballar, sorprendre'ns amb els seus trucs de màgia!! Ha sigut genial i després per acabar les piles han vingut dos inflables aquàtics i hem estat tirant-nos TOT el matí!! Hem fet una gran festa!!

Al final del dia hem fet petons i abraçades els tres monitors que hi havia a la classe de Marinada. L'Israel i l'Alba aniran a un altre grup, però els podeu passar a saludar al matí!! I l'Ona estarà fora dues setmanes però el dia 17, que comença la segona quinzena està amb els nens i nenes de Marinada, i amb molta energia!!

Des de l'equip de monitors de Marinada ens volem acomiadar de tots els nens i nenes que no vindran més el casal i els pares i mares!! Molt bon estiu! I fins a l'any que ve!!!

Entrada anterior Entrada següent