Marinada

Ja tornem a ser aquí!!!!!! Amb moltes ganes d’explicar que hem fet aquesta setmana.

Dilluns va ser un dia mogut... Vam anar al mercat de la verdura i la fruita a comprar maduixes, plàtans, síndria...etc. Per poder fer batuts el dia següent com a bons cuiners! Va ser un dia fantàstic però amb molta calor... per això ens refresquem de tant en tant i sempre anem amb la gorra al cap!!!!

Dimarts vam preparar-nos per fer els batuts. Vam agafar tot el material que havíem comprat, ens vam rentar les mans i... ens vam posar a treballar. Vam tallar tota la fruita a trossets petits per després poder-la triturar i afegir-hi els ingredients que faltessin. Ens ho vam passar pipa i van quedar boníssims!

Dimecres vam anar ala platja juntament amb P-4 (Carcanet). Primer vam anar a esmorzar a un parc i desprès de jugar una estoneta, vam anar a la platja a banyar-nos. Ens ho vam passar molt bé jugant amb tots els nens ja que estàvem junts amb un altre grup del casal! Va ser un dia diferent i molt enriquidor!

Dijous vam ballar i cantar moltes cançons. També vam fer vaixells de paper i els vam pintar!!! Ens va agradar molt aprendre a fer vaixells!

Divendres vam fer una descoberta de l’Esbart de Blanes. Vam poder provar els vestits dels dansaires i vam fer una titella dels dos balladors junts!!!! Ens va quedar molt bé! També vam anar a veure el local on assagen tots els balls. En el local hi ha gegants i cap grossos. Vam poder veure’ls ballar, tocar i posar-nos hi a dins. Abans de marxar del local, la Marta i L’Esteve (membres del grup de monitors i membres de L’esbart) ens van ensenyar a ballar 2 balls que ballen els petitons de L’Esbart! Va ser un dia molt intens i molt entretingut!

Entrada anterior Entrada següent