Marinada

Ja estem aquí!

31/10/16

Famílies!!! Ja hem començat el Casal del Cau i per això primer de tot us volem presentar els nens i nenes del grup MARINADA!

Durant la primera setmana de casal hem realitzat moltíssimes activitats i ens ho hem passat d’allò més bé. Dilluns vam fer el dia Pirata i tots i totes ens vam convertir en autèntics reis de la mar. Amb el nostre barret, el nostre “parche” pirata i el nostre vaixell vam aprendre cançons pirates i fins i tot vam fer una petita batalla. També vam pintar unes ampolles que utilitzarem per decorar la nostra classe.

Dimarts conjuntament amb els altres grups d’infantil, Terral i Carcanet, vam fer una super gimcana esportiva que tot i deixar-nos baldats va ser molt divertida.

Dimecres vam anar a la desitjada PLATJAAAA!! Però primer de tot vam fer una parada per esmorzar i jugar al parc.

Dijous de bon matí vam anar d’excursió al mercat i vam descobrir tot tipus de fruites, verdures, fruits secs, ... Quan vam arribar al casal vam observar, amb els 5 sentits, totes les verdures que havíem comprat i finalment les vam utilitzar per pintar un mural. Va ser moolt i moolt divertit i vam tastar moltes verdures desconegudes per nosaltres. Vam aprendre molt!

L’últim dia de la setmana, Divendres. Avui hem après moltes danses i diversos jocs. Hem anat a esmorzar al parc de la biblioteca, hem cantat cançons amb els grups de Terral i Carcanet i hem quedat ben remullats gràcies a la manega. Tota una aventura! Però una de les coses que més ens ha divertit en el dia d’avui ha estat el fet de pintar amb guixos directament a terra.

Ha estat una gran setmana. Que ens espera la setmana que ve?

Entrada anterior Entrada següent