Marinada

Comença la última setmana del casal del cau i deixem enrere la setmana de la amistat! Vam començar amb un conte sobre els amics i vam explicar què fèiem amb els nostres amics: jugar, ajudar-nos, passar-ho bé, respectar-nos... Desprès vam fer un taller de collarets de l'amistat molt i molt bonics! L'endemà vam acabar de pintar els collarets i vam anar a esmorzar a un parc súper gran... Vam jugar amb els gronxadors, al mocador, a la cadena i molts més jocs.

Dimecres el sol es va amagar i no ens va deixar anar a la platja... Però vam canviar el sol i les onades per una mini-ruta per Blanes i vam descobrir que hi ha moltes fonts i molts monuments que encara no ens hi havíem fixat mai. Entre moooooltes coses vam aprendre que la plaça del peix és la plaça de la Verge Maria i que hi ha uns quants arcs de Copatrons per tot Blanes i.... Que a la figureta de la plaça Baccio se li ha de tirar un petó perquè ens perdoni les malifetes de tot l'any! Vam acabar el dia pujant a Sa Palomera i per alguns nens i nenes, va ser el seu primer cop! La vista era preciosa però feia una micona de por tot tant alt...

Dijous havíem d'anar al Parc de Malgrat però va ploure... Així que vam quedar-nos al casal a veure una pel·lícula (Ice Age) però com que estàvem inquiets per la pluja vam acabar mirant Rovelló i ens va encantar! Desprès vam aprendre danses i cançons noves i el dia no va anar tant malament. I divendres finalment vam fer una súper gimcana amb tooooots i totes les nenes del casal, des dels més menuts (nosaltres!) als més grans. Vam fer unes proves molt divertides: ens vam embrutar, mullar, vam menjar fruita, caramels i també vam ballar i jugar molt!

I això és tot per avui! Agafeu forces per la última setmana del casal perquè els petitons ens esperen uns dies pleeeeens de sorpreses, fins aviat! :)

Entrada anterior Entrada següent