Marinada

Aquesta setmana com haureu notat tots i totes hem celebrat a "lo grande" la festa major de Blanes.

Dilluns vam començar a fer jocs i danses noves que ens van agradar molt: una vegada a la Xina jo, el joc del piolin, el poble de pedra.... I vam acabar amb una bona ruixads!

Dimarts vam fer una excursió al bosc. Primer vam anar als Horts de les Vernes, i el senyor del bosc ens va explicar que allà podem tenir el nostre hort i cultivar tot tipus de fruita i verdura. Després jugar una estona al bosc, fent cabanes, amb pals i escoltant el soroll que hi ha. Per acabar, vam recollir tota la brossa que vam trobar pel camí perquè hem après a reciclar i perquè si deixem residus al bosc podem crear incendis.

Dimecres vam celebrar la festa major tot el casal junt! Vam anar a la plaça 11 de setembre que haviem decorat tots ela nens i nenes del casal i allà vam fer una fira. Nosaltres vam poder anar a 4 atraccions: tirar el pinyol d'oliva més lluny, puntaria amb els bolus, passar un aro per el cos tots junts en rotllana i encertar un llapis a un got lligat per la cintura! Tot una diversió! Després vam pujar i vam fer una mica d'ensorra't, bevent aigua, fanta i cocacola! Per acabar vam fer una guerra d'aigua i una ruixada genial!

Divendres hem anat a la platja i amb aquesta calor, ens hem banyat tots i totes!

La setmana que ve només queden dos dies, però seren genials!!

Entrada anterior Entrada següent