Llevant

Ja som a la tercera setmana, i amb ella llevant no ha parat de fer activitats! El dilluns, ens vam quedar en el casal, el dia no acompanyava. Tot i això llevant vam fer tot tipus de jocs i al final del dia vam realitzar una competició de danses, va ser molt divertit ballar cançons de tot tipus i fer la nostra petita festa.

Tots els dimarts platja!! Llevant molt enèrgic després d'un dia amb pluja, va agafar la platja amb més energies que mai!! Entre remullada i jocs vam fer algun viatja amb la barca inflable del casal! Vam gaudir de valent!

El dimecres vam baixar al poble, concretament al centre, i durant tot el mati vam fer una gimcana de coneixença del poble, de les botigues i paradetes més importants, l'ajuntament i alguns monuments! Havíem de resoldre o esbrinar per grups les preguntes que es donaven, i aquestes ja podien ser com es diu tal carrer o quina és la botiga més vella del poble... Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltes coses de la nostra Vila, que no sabíem.

Dijous Sortides i excursions, vam anar amb BICI!! Tocava fer el segon dia de la rosa i Llevant vam fer aquesta vegada una ruta pel centre del poble passant pel passeig de mar, port i fins a la Punta Santa Anna! Allà ens vam banyar i vam passar el matí fins a l'hora de tornar al casal que vam realitzar de nou la mateixa ruta inicial! Va ser aquesta vegada menys intensa però molt agradable, i vam poder arribar al casal abans d'hora i realitzar alguna dansa!

Divendres vam fer treballs manuals, vam realitzar unes banderoles per poder col·locar-les el pròxim dilluns, amb les demés manualitats dels altres grups, al parc per decorar-lo per motiu de festa major. Llevant, vam fer uns gelats super xulos, amb goma eva cadascú més original, estaven per menjar-los!! Quan vam acabar les manualitats vam recollir-lo tot i vam baixar al parc a fer jocs fins a l'hora de marxar! Setmana molt mogudeta però com sempre enèrgica i divertida!

Entrada anterior Entrada següent