Llevant

Tornem a ser aquí per explicar-vos com ho hem petat aquesta setmana! Dilluns vam fer una de les etapes més complicades del Tour de França i vam arribar a Malgrat, no tenim res a envejar a Purito o Tom Dumoulin, és més, no sé si ens haguessin pogut seguir el ritme, hauríeu d'haver vist amb quina agilitat vam travessar La Tordera!

Dimarts, com ja és habitual, vam anar amb el grup de Tramuntana a la platja, com ens agrada posar-nos morenets i morenetes. Ah! I tenim unes pilotes que boten sobre l'aigua que són una passada, fan tornar boig a tota la platja!

Dimecres va ser un dia molt i molt intens, vam descobrir S'Agüia, un dels raconets més bonics del nostre poble, mentre caminàvem per arribar-hi ens vam queixar una mica però després va valdre la pena. Ara ja som uns grans escaladors de roques, sabem fer uns salts que ni els millors saltadors de les olimpíades, sabem pescar amb els ulls tancats i bussegem a la perfecció!

Dijous tampoc vam parar, vam fer una gimcana fotogràfica per tot el poble, els monitors ens van donar un mapa de Blanes amb 16 punts marcats i un full amb ple de fotos de racons estranys els quals els havíem de buscar. No fa ser gens fàcil però ens va agradar molt!

Divendres va ser un dia més tranquil·let, ens vam quedar a l'escola preparant l'activitat de servei, netejarem un grafiti i farem cartells per conscienciar que no a totes les parets es pot pintar i després vam seguir fent el taller del qui és qui.

Aquesta ha sigut la nostra setmana, ha passat volant, hem superat la primera quinzena amb nota! Volem acomiadar als nens i nenes que marxen, en Dani, la Júlia, en Joel, la Meritxell, la Maria, la Blanca, en Víctor i la Paola, hem passat uns dies genials amb vosaltres, us trobarem molt a faltar, que acabeu de passar un estiu espectacular!

Entrada anterior Entrada següent