Llevant

Primer de tot ens presentem, som el grup de Llevant i som els millors de tots, hem superat la primera setmana amb molt d’èxit! Ens hem conegut i ens hem fet tots molt amics.

El primer dia vam fer molts de coneixença, primer amb el nostre grup i després amb el grup de Tramuntana (6è). També vam fer una dinàmica tot el casal junt per conèixer als monitors i monitores més "molons" de tot el món!

També hem fet una gimcana per tot el cole per conèixer més als monitors i per descobrir els secrets que guarden i ens ha agradat moltíssim!! Ara ja sabem qui porta tatuatges, qui té germans bessons, qui és en Pitu, etc. Ah! I hem començat a fer un Qui és qui que quedarà xulíssim!

I com no, el dia més esperat per tots i totes, el dia de la platja, aquesta setmana hem anat davant del monument de "La Sardana" però cada dia anirem a un lloc diferent. Vam ser uns valents i unes valentes i vam nedar fins les boies dues vegades!!

Per fi va arribar la gran sortida! També vam anar amb el grup de Tramuntana i vam pujar caminant fins a Santa Bàrbara on vam deixar totes les motxilles i vam fer jocs i després vam baixar a Sant Francesc a sopar al Mc Cau unes hamburgueses boníssimes on vam poder posar-hi tot el que vam voler i a fer un bany nocturn, un cop a dalt altre cop vam tocar la guitarra i vam escoltar un conte de bona nit, els monitors/es pensàvem que ja se’ls haurien acabat les piles, però no, i vam anar a dormir molts i molt tard. AL matí següent vam recollir-ho tot, vam fer jocs i vam anar cap al casal i un cop allà... ens quedàvem adormits, és clar, si no havíem dormit en tota la nit...

I per últim hem fet uns batuts de fruites, nata i xocolata per llepar-nos els dits!

Ha sigut una setmana genial i això només ha fet que començar! Serà un estiu inoblidable!

Entrada anterior Entrada següent