Huracà

Bon divendres a tots i a totes!

Aquesta setmana hem acomiadat els nois i noies que han acabat la primera quinzena, però també hem donat la benvinguda a noves incorporacions! Ha sigut una setmana curta però ben intensa i molt ben acompanyats de tot el casal...

Vam començar la setmana dimarts, fent un debat sobre el "Masclisme" que es va allargar fins les 11 del matí... Van sortir opinions diverses i molt interessants! Quan ens vam adonar que era tard vam esmorzar i, ben menjats, vam anar al parc e la Biblioteca (molt freqüentat per nosaltres) a jugar a jocs per moure'ns una miqueta! Dimecres, vam canviar el dia de platja i vam anar a Sant Francesc. Ens vam estar banyant i jugant a la platja... Va ser un dia tranquil·let.

Per fi va arribar el dijous, l'esperat dijous. Tot el casal (fins i tot els menuts de P3) vam moure'ns fins El Vilar per fe runes jornades pedagògiques amb els caps i representats de les diferents forces que actuen quan es provoca un foc. Vam fer aquesta sortida en motiu de l'incendi que es va originar fa un mes a El Vilar i que va remar 27 hectaries de bosc. Vam quedar molt impactats de com havia quedat el bosc on molts de nosaltres hi anem sovint amb la família i amics. En les pròximes setmanes, farem una activitat de servei per ajudar a conscienciar a les persones de les greus conseqüències que té un incendi...

Finalment, avui hem celebrar la IX Mini Sant Bonòs del Casal del Cau! Síiiiiiiii :) Tot el casal ha participat en una cursa pel passeig marítim de Blanes, però abans, hem escalfat i estirat els músculs del cos a ritme de la música. En la categoria del "Recorregut llarg" el guanyador masculí és del Grup Jove! En Lluc Gibert, que juntament amb en Quim Bautista, han fet un diàleg còmic de presentació de la Mini Sant Bonòs. Després hem ballat, menjat síndria, ens hem remullat... I hem jugat a futbol! Per acabar, hem acabat el matí a la platja jugant a cartes... Sembla ser que les cartes són la nova afició del grup jove!

La setmana vinent tenim la sortida en bici, quines ganes!!! Us anirem informant de com avança el casal.... Bon cap de setmana guapos i guapes :)

Entrada anterior Entrada següent