Huracà

Gregal s'ho val!

02/07/17

Aquesta tercera setmana de juliol també ha sigut molt mogudeta! Hem passat uns dies molt intensos però hem pogut fer de tot. S'acaba el temps i hem d’aprofitar!

Com som el grup jove i coneixem molt jocs diferents hem intentat innovar! Així que tot i que som uns experts del joc de la “reina” i el volem fer esport olímpic hem dedicat una estona a descobrir-ne de nous a diferents places. Dilluns vam anar a Mas Enlaire i també vam aprofitar per fer un raid fotogràfic 2.0. Per fer-ho vam utilitzar les noves tecnologies que tan bé coneixem (instagram) i per grups vam anar penjant les fotos dels objectes, façanes o espais que havíem de trobar per llocs determinats de Blanes.

A part de fer equip entre jocs i troballes també hem viscut una part més aventurera i fins i tot esportiva! El dimecres vam anar amb bicicleta direcció Sant Pere del bosc i tot i que l’anada es va fer molt feixuga, la tornada va ser molt divertida gràcies a les baixades! Quan vam passar per la part més urbanitzada ens va acompanyar la Policia Local, a la qui agraïm l’ajuda des d’aquí. A més, aquesta setmana, també hem fet la descoberta d’una entitat i hem encarat el servei que volem fer. Aviat en tindreu notícies! Aquí també volem agrair a la Plataforma de suport a Stop Mare Mortum tot el temps que van dedicar a explicar-nos la situació de les persones refugiades i també la feina que fan ells. En especial a la M. Àngels, a la Mar i en Dani. Moltes gràcies!

Per compensar tota aquesta caloreta, aquest divendres hem anat a la Punta de Santa Anna i ens ho hem passat molt bé! La setmana que ve més i millor! Bon cap de setmana i molt bona Festa Major!

Entrada anterior Entrada següent