Huracà

Aquesta segona setmana els de Gregal no hem afluixat ni una mica, hem fet activitats per a tots els gustos.

Vam començar dilluns fent un curs introductori als primers auxilis on vam aprendre a reaccionar en certes situacions seguint la regla del PAS i vam aprendre a fer el RCP a ritme de la Macarena. Per acabar el dia vam fer un joc de rol sobre l'esclavatge i la situació dels treballadors.

Dimarts ens vam aixecar amb gana i vam preparar sushi de síndria i poma amb algues Nori. També ens va donar temps de fer unes partides de "rugby" amb pastilles de sabó per pilota.

Dimecres vam fer una descoberta de Beat Box de la mà de Manel Dofins que ens va ensenyar a fer els sons més bàsics i va acabar amb una espectacular demostració. Després de l'èxit del rugby sabó vam voler aprendre més sobre aquest esport així que vam demanar ajuda a la Yaiza perquè ens fes una introducció.

Dijous teníem preparada una sorpresa, una sala d'escapisme a l'esbarjo. Per aquells que no sàpiguen que és una "sala d'escapisme" consisteix a tancar-se en una sala i seguir una sèrie de pistes per aconseguir sortir-ne. El dijous també vam escriure una cançó sobre una base feta per un dels nois com a homenatge als refugiats. Aquesta és la nostra humil col·laboració per a l'acte d'aquest divendres 15 (avui) que organitzen els voluntaris de l'associació Acció Puça que viatjaran a Grècia pel projecte Lleure Lliure.

Finalment avui divendres hem anat d'excursió a la platja de S'Aguia on hem gaudit d'un dia de molt de sol i de la tranquil·litat d'aquest indret amagat que s'està guanyant les visites de molts grups del casal. De tornada hem acomiadat als nois i noies de la primera quinzena i també a l'Oriol, un dels monitors, que també finalitza aquí la seva estada.

Moltes gràcies a tothom que ha fet que aquesta quinzena hagi estat magnífica,

fins aviat!

Entrada anterior Entrada següent