Huracà

Aquesta setmana la vam començar a Barcelona, descobrint la ciutat comtal en tots els transports públics! Dilluns vam descobrir què és el sexe, el gènere, l'expressió de gènere, les pràctiques sexuals i la identitat de gènere!

El dia següent vam matinar (dormint 2 hores) per anar al barri del Raval i conéixer la fundació Arrels, que en Sebastian i en Rafel ens vam parlar sobre les persones sense sostre. Vam dinar al parc de la ciutadella. A la tarda vam anar a la Barceloneta i ens vam banyar a les aigües de Barcelona. Després de la migdiada, vam pujar al bus 92 fins arribar als búnquers del Carmel. Un cop fet el postureo i tenir BCN als nostres peus, vam tornar al cau. Allà vam cuinar el sopar (que no era el sopar) i vam anar a la plaça, on ens vam trobar amb l'eufòria de les pizzes!

Dimecres vam conéixer a la Carlota de la fúria feminista a l'ateneu del Rec, al barri de Fort Pienc. Ens va explicar les accions fan al barri i la història de l'ateneu.Seguidament vam dinar i vam fer la revisió al parc de l'estació del nord, al costat de l'arc de triomf. D'allà vam agafar el tren cap a Blanes, on ens esperàven les famílies.

Dijous vam passar la ressaca de la sortida a la platja de Blanes. Divendres hem fet un torneig de futbol juntament amb Tifó!

Una setmana ben completa!

Entrada anterior