Gregal

Dilluns vam matinar amb sol, però passada mitja horeta va començar a bufar vent i a caure les primeres gotes del futur xàfec. Quan ja estàvem arribant al bosc negre per fer jocs de coneixença per a rebre a les noves integrants del grup, vam descobrir què era el nostre nom d’Huracà: llampecs, pluja, vent i fred ens van acompanyar durant els jocs i durant el camí de tornada al casal. No oblidarem la frustració col·lectiva que vam viure.

Dimarts vam agafar les bicicletes i vam dirigir-nos al vilar (propietat privada – aigua no potable, 2€ per persona, recordeu?), on vam fer curses d’orientació, vam fer jocs com el psicòleg i vam experimentar què és el vertigen d’una baixada de BTT.

Dimecres vam baixar al centre del poble per jugar a l’intercanvi amb un clip. La gent “no tenia temps”, però tot i així (i sense entrar en botigues), vam aconseguir objectes com: un clauer, un encenedor, crema de sol, meló...

Dijous vam anar a la cala S’agulla, on vam nedar, saltar, fer-nos ferides, riure, jugar a cartes... El que més ens va sobtar va ser trobar-nos una parella fent nudisme i explicar-nos el “Rock Balance”, un estil d’art fet amb pedres provinent del “Land art”.

Divendres vam fer grup amb Tifó i vam fer un seguit de CrazyChallenges. Alguns tan atrevits com pujar a un barco i fer un “House tour”; anar a la llotja, aconseguir dues sardines i portar-les fetes; Anar al balcó de l’Ajuntament; fer-se metxes al cabell; aconseguir que deu persones fessin balls del Fortnite...

Entrada anterior Entrada següent