Gregal

Ja hem començat el casal del cau amb tota la força i alegria del món! Nosaltres som un dels dos grups joves, TIFÓ, i aquesta setmana hem conegut els nostres monitors, en Marc i la Marina.

Aquesta setmana hem fet activitats de coneixença amb l'altre grup jove: jocs, challenge, platja, proves... Hem suat i posat a prova les nostre habilitats més amagades!!!

També hem descobert qui era Roberto Bolaño... I no! No és l'inventor de la salsa boloñesa, es un escriptor xilè que va viure a Blanes molts anys i té llibres que es llegeixen arreu del món. Fent la seva gimcana-ruta per Blanes vam riure molt!

Com cada dijous, vam anar a la platja, bé, aquesta setmana a S'Aguia! Quin lloc més bonic... Vam dinar allà, ens vam banyar, vam jugar a cartes, vam descobrir quins llibres ens agradaven i vam caminar una mica! També vam començar el nostre DIARI DEL CASAL on hi compartirem frases, fotos, pensaments, cites de llibres... Aquest cap de setmana se l'ha endut la Cristina, estem impacients perquè ens l'ensenyi!

Divendres, l'últim dia, vam anar a la Llibreria ÇA TRENCADA on en Xavi, el seu propietari, ens va explicar en què consisteix la feina de llibreter. Vam estar parlant sobre llibres, amistat, amor, mort, refugiats, zoombies, distòpies... Moltes gràcies ÇA TRENCADA per acollir-nos!

Així doncs, hem descobert que la literatura i els llibres estaran molt presents en el nostre mes... Us anirem donant més notícies sobre com avança tot! De moment, ja estem emocionats perquè la setmana que ve ens espera la primera sortida del mes!!! Acabem amb una cita del llibre "El Petit Princep" d'Antoine de Saint-Exupéry:

"L'essencial és invisible als ulls"

Entrada anterior Entrada següent