Gregal

Dilluns dia 3 de juliol, primer dia de casal! Esperàvem als nois i noies amb moltes ganes. Vosaltres teníeu nervis, però nosaltres (monitors i monitores) també! Volíem veure les vostres cares, començar a conèixer-vos i observar com seria el funcionament del grup jove d’enguany.

Vam trencar el gel amb una mega rotllana, passant la llista i dient-nos preguntes “indiscretes”. Seguidament, vam preparar la prova de coneixença de les cinc persones que formen l’equip de monitors i monitores: Cristina, Dani, Marina, Marc i Makambé. Finalment, vam acabar el dia fent jocs tradicionals amb la finalitat d’associar cada el nom amb la cara de cadascú de nosaltres; ho vam aconseguir!

Dimarts va arribar el dia esperat per vosaltres, donant resposta a la gran pregunta: amb qui vaig? Vam dividir el grup jove en dos: Huracà i Tifó. Aquí vam començar a consolidar-nos com a equip: vam crear les normes a través de les aportacions de tothom, vam anar al final del passeig a fer jocs molt divertits i vam acabar el dia amb una dinàmica d’autoconcepte. Dimecres vam retrobar-nos amb el nostre equip paral·lel, i de quina manera! Vam jugar, competir i animar-nos amb el gran “minute challenge”, proves d’1 minut aproximat on cada equip rebia punts segons la seva implicació, rapidesa i habilitat en fer-les.

Dijous vam anar txino txano fins a la cala Sant Francesc (o cala Bona). Ens esperaven unes onades entremaliades per fer-nos rebolcar i ensorrar-nos de cap a peus! Vam riure molt entre acudits, bromes i converses interessants. Avui divendres hem iniciat el dia acabant la dinàmica que vam començar dimarts, reflexionant sobre la dificultat i la importància de preguntar-nos com som. Realment ens coneixem? També l’hem enllaçat amb la projecció d’un vídeo on hem desmuntat tot tipus d’etiquetes, arribant a la conclusió que les etiquetes només són bones si ens les posem nosaltres (recordeu, per poder fer això primer ens hem de conèixer!). Després, hem anat direcció a la plaça dels dies feiners a jugar a l’intercanvi, on hem descobert que amb un gra de sorra es pot fer una muntanya, o que amb una xapa es pot aconseguir un bon grapat de xurros per tot l’equip! Passada aquesta prova, hem acabat el dia jugant al quiz aquàtic, un divertit joc d’aigua on la diversió ha estat present en tot moment.

Descanseu aquest cap de setmana, dilluns us necessitem amb l’energia carregada!

Entrada següent