Gregal

Gregal rules!

19/08/17

Comencem la setmana anant a recollir pedres a Santa Anna, de les quals en fem un kit d'escacs. Cadascú pinta les seves pedres per simbolitzar les peces pertinents del joc. En acabar, fem un petit torneig i guanya la diversió!

Dimarts tenim festa, felicitats a totes les Maries!

Dimecres anem fins al parc dels pins on hi trobem a l'Adrià i l'Elías que ens fan una descoberta del Slackline. Ens expliquen la seva història i seguidament ens ajuden a pujar i intentem caminar per sobre del Slackline. En acabar, tornem al casal i juguem amb els nostres companys de quart.

Dijous comença la segona quinzena. Ens acomiadem de l'Aina però arriben en Joan, l'Aniol i l'Eva. Com cada dijous anem a la platja, aquest cop a Santa Anna. Ens banyem, saltem de les roques, juguem a cartes, etc. Cap a les 12 ens dirigim davant del carrer ample, on els caps de protecció civil ens fan una xerrada informativa sobre els riscs que podem trobar al mar i com afrontar-los.

Divendres celebrem Sant Bonós! Al casal fem la nostra minicursa i com que som els grans, som els que més correm. Des del final de tot del passeig fins al casal, uns dos quilòmetres! I, què menys que de tot el casal, els dos primers classificats siguin del Grup Jove. La Laia en primer lloc, seguida per en Roger. Enhorabona! En acabar, hem menjat tots un (o dos) talls de síndria i hem fet una guerra d'aigua. Ha estat molt divertit!

Entrada anterior Entrada següent