Gregal

Al grup jove començem el més fent jocs de coneixença. Com que som poquets, ens coneixem ben ràpid i ens passem tot el dimarts jugant a jocs com ara el picaparet, al matabolets, etc.

Dimecres ens passem el matí fent una gimcana fotogràfica, hem de trobar imatges del centre del poble. Sembla fàcil però només un equip aconsegueix trobar-les totes!

Dijous dia de platja! Passem el dia a S’agulla. Saltem de roques ben altes, ens enfonsem entre les onades, toquem la guitarra i juguem a cartes! Dinem junts amb en Guillem, que ens ve a veure i tornem cap a casa a les 16h.

Divendres fem taller de màscares de guix. Algunes surten molt bé mentre d’altres no s’aguanten per enlloc. Gràcies això, aprenem que és important gestionar les quantitats que s’han de compartir. Després de dinar ens ajuntem amb el grup de 4t per jugar a la reina i a matar per equips. Acabem la setmana amb una ruixada de mànega, ens tirem per un tobogan aquàtic improvisat i entre cubells i xeringues fem una guerra d’aigua! Tothom cap a casa xop!!

Entrada anterior Entrada següent