Garbí

Bon començament de casal! El dimecres vam començar fent jocs de coneixença al parc de l'estel perquè tots els nens i nenes, i els monitors ens coneguéssim millor i ens aprenguéssim els noms dels altres; i l'altra meitat del matí vam fer un mural amb pintures utilitzant diferents parts del cos per decorar la nostra classe. Així l'anem fent nostra poc a poc, va quedar xulísim!

El dijous vam anar a la platja del costat del port, allà ens vam banyar i vam jugar a la sorra. I tot i patir algun que altre ensurt ens ho vam passar d'alló més bé!

I per acabar la setmana, el divendres va ser el dia dels esports: vam jugar a futbol a la pista del cole (patint el sol que feia entre remullada i remullada), a tirar la cantimplora de l'equip contrari (fent la màxima punteria possible), al samurai (un joc de reflexes i velocitat) i encara algun joc més. Després d'esmorzar encara va ser millor, vam fer una gimcana per tot el cole, preguntant coses dels monitors i als altres grups per conèixer tothom, i si l'encertàvem aconseguiem coses per la guerra d'aigua que vam fer al acabar la gimcana.

Tenim ganes que sigui la setmana que ve!

Entrada anterior Entrada següent