Garbí

I seguim!

31/10/16

Aquesta setmana, com totes les que hem viscut al casal, ha estat molt intensa i hem fet moltíssimes coses. Vam fer una descoberta d’Austràlia on la Jennifer, una Australiana ens va venir a explicar l’existència dels aborígens, els animals típics d’Austràlia i fins i tot ens va deixar tastar una mena de melmelada que els nens i nenes d’allà, mengen com si fos xocolata.
Un dels mètodes de caça més comuns Austràlia es realitza amb l’ajuda d’un Bumerang i per aquest motiu en vam realitzar un i vam practicar tècniques de tir.

Dimarts va tocar fer esport de valent i vam pujar fins al Castell de Sant Joan. Un poc a dalt vam realitzar una gimcana fotogràfica i seguidament uns quants jocs més tranquils a l’ombra perquè feia molta i molta calor i encara ens quedava la tornada per les escales. Com ens agrada el Castell de Sant Joan i les magnífiques vistes de Blanes!!!!

Dimecres no va fer gaire bon dia per anar a la platja i per això ens vam quedar al Casal fent jocs amb el grup de 1r (Ponent) i vam veure una pel·lícula. Dijous al matí vam dedicar mig matí a treballar la diversitat (física, cultural, de gènere,...) vam fer una introspecció molt interessant i van sortir moltes reflexions importants. Després d’esmorzar vam anar a la platja a jugar amb les onades. Com rèiem! L’últim dia ha estat passat per aigua. Conjuntament amb el grup de Ponent hem fet una sèrie de jocs d’aigua amb els quals hem acabat xops! El més divertit de tots, el lliscador! No teníem STOP! Fins i tot els monitors i monitores ens ho hem passat pipa.

Enviem un peto molt fort a tots els nens i nenes que acaben el casal aquesta quinzena i esperem trobar-vos l’any vinent.

Entrada anterior Entrada següent