Garbí

Hola holaaaa!

10/07/15

Segona setmana del casal superadíssima amb èxit! Garbí bufem ben fort i cada cop estem més ben avinguts i ens ho passem millor.

Per començar fort la setmana dilluns vam pintar unes samarretes xulíssimes, primer els hi vam fer tots els nusos que vam poder i després les vam lligar amb fil, d’aquesta manera vam aconseguir que ens quedéssin unes formes ben maques i originals, si és que som un grup amb molt d’estil!

Dimarts vam anar a la platja, just davant del monument de les sardanes, per sort aquesta setmana no ens van picar les algues i vam poder fer uns relleus aquàtics que no tenien res que envejar als jocs olímpics i per acabar de cansar-nos vam jugar a rugby, estem en plena forma!

Ja hem arribat a la meitat de la setmana, el dimecres vam començar fent acrosport que és un esport acrobàtic-coreogràfic on es tracta de construir figures i piràmides, primer vam començar fent figures senzilles en parelles i vam acabar fent veritables meravelles en grups de sis, som uns saltinbanquis! Després d’esmorzar vam treure la nostra vena mes artística i vam construir uns estels d’allò més molons!

El dijous tot xino-xano vam anar d’excursió a la cala de Sant Francesc, al arribar ens vam posar molt contents perquè hi havia una aigua molt cristal·lina i tranquil·la. Un cop ja havíem esmorzat i havíem recuperat forces vam jugar al kiss me, un joc on es fa una rotllana i una persona es posa al mig, els nois tenen un numero i les noies una lletra i es guanya quan aconsegueixes fer un petó a la persona contraria al teu sexe. Al principi ens feia vergonya jugar perquè no volíem fer petons al nens ni a les nenes però a la que portàvem dos minuts jugant no volíem parar!

Divendres hem fet la gran aventura pirata, una super batalla on hem participat tots els grans del casal, és a dir, des de primer de primària fins el grup jove. Primer ens hem hagut de vestir de pirates, posar-nos el mocador e inventar-nos un crit de guerra, després hem fet el vaixell i la bandera de la nostra tripulació i a continuació hem hagut de lluitar per aconseguir pirates tot fent pedra, paper, estisores gegant. Finalment hem acabat amb una batalla naval on guanyava la tripulació que aconseguia no enfonsar-se!

Ha sigut una setmana genial però esperem que la setmana que ve sigui encara millor! Garbí seguirem bufant fort!

Entrada anterior Entrada següent