Garbí

Això s'acaba!

31/10/16

Quina setmana!!!! Dilluns vam fer massa de pizza que vam poder acabar dimecres quan vam tornar de la platja i que després cada nen i nena es va poder menjar a casa amb tota la família. La veritat és que ens va quedar mooolt bona!

Dimarts ens vam trobar a l’estació de tren per anar fins a Malgrat, al parc de Francesc Macià. Ens vam tirar per la tirolina, vam passar per uns ponts poc inestables, jugar a futbol i fins i tot ens vam hipnotitzar. Ens ho estàvem passant tan bé que el temps ens va passar volant.

Dijous va ser un dia rodó. Al matí vam anar a la piscina de Tordera. Vam estar tot el dia en remull. Vam acabar arrugats com panses. A la nit... ens va visitar un extraterrestre que es deia Awhua i que havia perdut algunes peces de la seva nau. Vam ajudar l’Awhua a recuperar les peces i les vam tornar a l’interior de la seva nau. Gràcies a la nostra ajuda l’Awhua va poder tornar al seu planeta. Després vam fer un concurs de Tu sí que vales i a dormir. Després d’una bona estona xerrant ens vam quedar adormits.

Divendres ens vam aixecar, vam esmorzar i vam començar amb molta energia l’últim dia de la setmana. Divendres ens va visitar en Gerard, un noi del Club Patí Blanes Atlètic, que ens va ensenyar les regles bàsiques de l’Hoquei i amb qui vam poder practicar una mica aquest esport.

Divendres a les 13:00h després d’aquesta setmana tan carregada només volíem agafar el llit i fer una bona becaina.

Entrada anterior Entrada següent