Carcanet

Aquesta setmana al casal ens ho hem passat d’allò més bé, i ha sigut molt intensa! Dilluns vam començar explicant el conte de la Caputxeta forçuda, i després vam començar la setmana fent un experiment amb una mena de pasta molt interessant… tiràvem aigua i no esquitxava!!

Dimarts ens vam quedar a dormir al casal!!! L’astronauta k-27 havia vingut del planeta Piruleta i va arribar al nostre planeta on ens va veure a totes i tots d’extreterrestres i ens va demanar ajudar! Nosaltres amb molt de gust vam ajudar a trobar les peces de la seva nau. Esperem que hagi pogut tornar sa i estalvi a casa seva!!! Dimecres va manar a la platja, va ser un dia molt calorós i ens vam passar moltíssima estona fent jocs dins de l’aigua!

Dijous vam fer una gimcana per trobar els personatges dels tres porquets, i també vam fer un taller de pintar-nos al cos. Vam tornar a casa amb un munt de tatuatges!

Avui divendres, hem fet una petita excursió al parc de la mina cristal·lina, on hem après moltes coses sobre la forma de les fulles i la necessitat de tenir un bosc net lliure de vidres i papers.

Entrada anterior Entrada següent