Carcanet

Aquesta setmana ha estat molt intensa i divertida!! En aquests 5 dies hem fet de tot, des de disfressar-nos, pintar un mural amb xocolata i fer pa, fins a anar a la piscina de Palafolls!!! Acompanyats per la Pin i la Pon, la setmana ha estat fantàstica plena d’activitats i aventures!

Dilluns la Pin i la Pon ens van presentar la temàtica de la nova setmana: les disfresses! Així va ser com vam passar un dia molt original, on tots ens vam convertir en diferents personatges en qüestió de minuts.

Dimarts va ser un dia molt atrevit, ja que primer vam anar al parc a jugar a jocs nous i després vam anar al casal a fer un tast de xocolata. Tot observant, olorant, escoltant, tocant i assaborint la xocolata, vam veure que la xocolata blanca, amb llet i negra son molt diferents. El que no ens esperàvem després d’aquest tast era que amb xocolata desfeta poguéssim pintar un mural!!!

Dimecres vam anar a la platja, i a més, ens vam trobar els nostres companys i companyes de Terral amb els quals sempre juguem i ens cantem una cançó. A l’hora de banyar-nos, ens encanta nedar i jugar al tauró! Tot i que sempre que podem també construïm castells de sorra.

Dijous va ser un dia molt especial, ja que en comptes d’anar al casal, de bon matí ja ens vam trobar davant de la biblioteca on ens esperaven dos busos amb destinació a Palafolls. El trajecte cap a Palafolls va ser d’allò més xulo, perquè cantàvem i miràvem per la finestra. Un cop a Palafolls ens vam separar per grups i vam fer una descoberta pel poble amb diferents nens i nenes de Marinada i Terral. Som tot uns experts en explorar i descobrir les diferents parts del poble! I a mig matí... sorpresa! Vam arribar a la piscina de Palafolls, on vam esmorzar i ens vam banyar amb tots junts. El que ens va agradar més va ser fer concursos de salts!

Entrada anterior Entrada següent