Carcanet

Som la bomba!

05/07/15

Hola a totes i a tots!

Aquesta setmana ha sigut la primera del casal i ens estem coneixent! Estem molt contents/es de poder compartir aquest mes amb amics i amigues noves i tenim ganes de fer moltes coses!!

El dimecres vam fer jocs de coneixença i com que feia tanta calor ens vam inventar un joc nou per conèixer-nos i passar una bona estona ben remullats! A el joc li vam posar un nom ben original: LA BOMB-AIGUA!

El dijous vam anar a la platja però abans de tot vam anar a un parc a esmorzar! Ens vam poder banyar una estoneta però després les onades van crèixer i vam decidir posar-nos a la vora del mar a mullar-nos els peus! Ens ho vam passar molt bé fugint de les onades perquè no ens atrapessin! Tots els nens i nenes vam estar molt pendents de quin color era la bandera de la platja i vam aprendre què volia dir cada color!

El divendres, vam felicitar a la Laia i la Cesca que es feien una mica més grans! Entre tots i totes els hi vam fer una postal molt xula!! Després, vam fer una llista de totes les coses que volem fer aquest estiu i la vam penjar al casal per intentar cumplir-la! Tots i totes vam tenir moltes idees! També vam decorar i pintar la nostra caixa dels records de l'estiu i ens van quedar molt xules!!!

I finalment...vam fer jocs d'aigua per acabar la setmana de calor ben fresquets i fresquetes!

Tenim moltes ganes de la setmana que ve!! Farem moltes descobertes i anirem d'excursió! Ja us explicarem tot el que anem fent!! Una abraçada ben forta famílies!

Entrada anterior Entrada següent