Carcanet

Bona tarda família! Tornem a ser aquí per explicar-vos la nostra setmana!! Dilluns vam estar preparant el concert de divendres perquè sigues tot un éxit i després vam fer un lipdub que en breus podreu veure també al blog!! Ens vam disfressar i pintar! La cançó ens va encantar... Volem compartir-la amb vosaltres i perquè la pugueu escoltar només heu de clicar aquest link: https://www.youtube.com/watch?v=Se_6QN4DOdY El lipdub ens va quedar molt bé, ja veureu!!!!

Dimarts vam estar pràcticant les cançons del concert i després vam fer body painting! Vam quedar ben pintats/es i vam fer moltes barrejes de colors! Després ens vam poder refrescar amb la mànguera i ens ho vam passar d'allò més bé!

Dimecres era dia de platja però abans i per començar bé el dia vam fer un taller de risoteràpia!!! Ens ho vam passar d'allò més bé!! Després vam anar a platja, l'aigua estava boníssima!!! Vam fer una cadena de massatges per posar-nos crema i vam estar parlant sobre el nostre projecte que acabarem de tancar la setmana vinent!!!

Dijous vam preparar la nostra exposició que ens va quedar molt xula! Tan p3 com p5 van fer escultures i dibuixos molt macos!! Després vam estar parlant perquè estavem molt esbarts i vam arribar a la conclusió que era perquè estavem nerviosos/es per la fira i la festa major, així que vam decidir fer un taller de relax amb música i massatges!!

I divendres vam fer el gran concertàs!!! Vam anar al teatre del centre catòlic per fer l'actuació juntament amb p3 i p5 i ens ho vam passar molt bé!!!! Vam ballar i cantar tots/es! Som una colla de “juerguistas”!!!

Tenim moltes ganes de la setmana que ve ...ja que serà la traca final!!!! Abans, però, volem desitjar-nos una boníssima festa major i un gran cap de setmana!!!

Una forta abraçada per a tots i totes!!

Entrada anterior Entrada següent