Carcanet

Seguim Carcanet

26/08/18

Ja hem començat la segona quinzena d'agost i veiem el final més a prop. Així i tot, tenim les piles molt carregades i aquesta setmana hem tingut moltes visites i ens hem divertit d'allò més.

Dilluns: Ens van venir a visitar en Charlie i la Margot, un científics molt bromistes. Aquests ens van fer uns experiments molt interessants i divertits. Vam al·lucinar! Aquest mateix dia, vam tenir la visita de dues ballarines professionals que ens van fer una masterclass de dansa. Ens vam deixar endú per la música i vam explorar els moviments del nostre cos. Gràcies Carla's!

Dimarts: Vam començar el matí amb molta energia i uns quants balls. Després ens va venir a veure en Serín, un antic socorrista de les platges de Blanes. En Serín ens va venir a explicar què hem de fer quan veiem una medusa a l'aigua. Ens va quedar claríssim que no les podem treure de l'aigua i per aquest motiu vam decidir gravar un vídeo per explicar-ho a les famílies. Finalment, vam acabar el matí jugant al joc de les estàtues.

Dimecres: Gran dia de platja! Com de costum, vam passar un matí molt divertit nadant, mullant-nos entre nosaltres i fent castells de sorra.

Dijous: Vam realitzar una manualitat amb la qual, després, vam poder jugar una estona. Vam crear el nostre propi camp i equip de futbol!!! Va ser molt divertit poder jugar a futbol d'una manera diferent! Després d'esmorzar, ens van tornar a visitar en Charlie i la Margot, que havien oblidat fer-nos uns experiments l'últim dia que van venir. Vam riure moltíssim.

Finalment, Divendres: Hem vist el vídeo que vam crear durant el servei de les meduses i hem aprofitat per mirar unes quantes fotos del casal. Després, hem decorat amb diversos materials, un marc de fotos on ens emportarem el rècord d'aquest agost.

Només queda una setmana, però... Que ens espera???

Entrada anterior