Carcanet

I SEGUIM!!

Aquesta setmana ha estat d'allò més variada. Dilluns, en Filipino i la Filipina ens van portar el conte del patufet però no tenia personatges ni color i entre tots i totes els vam haver de buscar pel pati. També vam anar al parc de l'11 de Setembre que té unes quantes ombres i ens van ajudar a passar la calor. Finalment, vam fer una remullada!

Dimarts, vam fer un concurs anomenat "1 minute to win". El concurs consistia en realitzar petits reptes en aproximadament 1 minut. Va ser molt divertit!

Dimecres al matí vam anar a la platja de davant el parc de la balena. Feia tanta calor que gairebé no vam sortir de l'aigua! Encara sort que dins s'hi estava fresquet!

Dimecres a la nit, alguns dels nens i nenes de Carcanet ens vam quedar a dormir al casal. Vam tenir la visita d'un mag. Aquest mag però, no tenia gaire encert amb els trucs i fins i tot, sense voler, va desaparèixer i es va convertir en una granota. Entre tots i totes vam ajudar a buscar les seves coses i a crear unes varetes màgiques per fer un truc que el fes tornar. Quan vam aconseguir tornar a tenir el mag amb nosaltres ens va fer una super actuació que ens va deixar amb la boca oberta!

Dijous, va ploure una mica i vam haver de canviar una mica les activitats previstes però ens va agradar molt fer diversos jocs i per acabar el dia, una sessió de relaxació i massatges.

Finalment, divendres! Quina gran sorpresa!!! Dijous els monitors i monitores del casal havien vingut a l'escola amb robes de colors però un lladre els hi havia tret i anaven tots de color negre. Sort que divendres entre tots i totes, a força d'anar superant proves, vam aconseguir tornar els colors. Vam aconseguir tants colors que fins i tot vam fer una festa de colors i vam acabar totes pintades de dalt a baix. Quin bon final de setmana!

Entrada anterior Entrada següent