Carcanet

Hola hola mamis i papis!!!!

Aquesta setmana ens ho hem passat pipa les nenes i nens de Carcanet. El primer dia vam fer jocs de coneixença per saber-nos els noms dels nostres companys i despres d'esmorzar vam coneixer les nenes i els nens de Marinada i Terral, amb els que farem més activitats.

El dimarts haviem d'anar a la platja, pero vam fer un petit canvi de plans i vam fer una Gimcana Esportiva!!! Uaaaauuuu!!!! Vam fer proves de espies passant pel mig de lasers, passant-nos una booomba plena d'aigua i fent unes curses de sacs que ni els superespies de veritat ho farien millor! Per relaxar-nos vam fer ioga i vam acabar amb uns ruixada a tots els nens i nenes de infantil.

El dimecres vam anar A LA PLATJA primer de tot vam agafar una mica de calor al parc per poder anar a banyar-nos. A la platja vam fer castells de sorra, jacuzzis marins i trenets de manguitos. Ens ho vam passar GENIAL!

El dijous vam anar al mercat! Hi havia alguns de nosaltres que no sabiem on era i pensavem que estava moooolt lluny i es veu que estava al costat del casal! Allà vam comprar fruita variada per fer una macedònia per esmorzar al casal. Quan vam arribar al casal vam tallar tota ça fruita ben petiteta i vam construir la nostra macedònia! Estava deliciosa!!!!

I finalment divendres vam fer tampons de fruites i vam pintar unes cartulines que han quedat mooooolt boniques! I per treure'ns del tot la pintura una mica de ruixada per començar ben frescos el cap de setmana!!!

Bon cap de setmana a tothom!!!

Entrada anterior Entrada següent