Carcanet

El grup Marinada i Carcanet ha començat l'agost amb molta empenta!!! Les monitores del grup ara son la Ona, l'Anna i la Laia.

Dilluns vam començar la setmana amb un munt de jocs de coneixença, com el joc dels veins, o el joc del director. Com que feia molta calor també vam jugar a jocs d'aigua i vam quedar tots ben mullats!

Dimarts vam conèixer el conte del monstre dels colors. Les nostres monitores van arribar un dia amb molts colors al casal i canviaven d'humor molt ràpid: estaven contentes i enfadades a la vegada... de cop i volta es posaven tristes i després tenien por. Per sort després es tranquilitzaven! Llavors ens van explicar el conte del monstre dels colors i ho vam entendre tot: havien de posar tots els sentiments en ordre! És per això que a la classe vam fer racons: en el racó de la tristesa vam dibuixar cadascú una llàgrima i la vam penjar al labavo, li vam dir adèu a la por i la vam enganxar al costat de la porta perquè marxés aviat, també vam crear un lloc de relax a la classe per quan estiguem tranquils. A més a més vam pintar unes caixes de color vermell perquè sempre que estiguessim enfadats poguessim deixar-hi la nostra ira dins. I per el racó de l'alegria vam tenim un aro de color groc amb el qual hi podem jugar sempre!!! Tot això en un mati, quin dia més intens!!!

Dimecres vam anar a la platja, allà al SOS i ens ho vam passar molt bé! A més a més aquest dia vam conèixer el nostre amic cacauet, un amic al qual hem d'aconsellar i cuidar en tot moment!

Dijous vam anar a vistitar la biblioteca!! Primer ens van explicar el conte del silenci, vam anar a jugar una mica al parc i després vam entrar a la biblioteca on ens vam fer un far de llegir contes!

Divendres va ser un dia molt interessant. Vam començar el mati repassant el llibre del montre dels colors, per poder dibuixar el nostre propi monstre i després d'esmorzar vam crear el nostre conte! Totes les històries van quedar molt boniques!!! Vam acabar la setmana amb una ruixada i jocs d'aigua, perquè feia molta i molta calor...

Fins dilluns!! Bon cap de setmana!!!

Entrada anterior Entrada següent