Carcanet

Tornem a ser aquí i tenim moltes ganes d'explicar-vos com ha anat la última setmana del mes de juliol!

Dilluns vam anar a la ciutat esportiva, és molt gran, sembla un laberint! Ens van fer una visita guiada i ens van explicar a què es jugava a cada pista! Després vam anar als tatamis i vam fer una classe de ioga infantil...que tenia una missió concreta: alliberar els animals que havía engabiat un caçador! Per alliberar-los tots els nens i nenes havíem d'aconseguir fer la postura d'aquell animal durant 20 segons! En vam alliberar més de deu!!! Després vam fer curses de relleus per equips i vam aprendre a fer tombarelles! Ens costava molt anar rectes, quin mareig!!! Per acabar el nostre dia esportiu...vam fer un partit de futbol en el camp de fora que és grandiós! Ens ho vam passar molt bé!!!

Dimarts vam dedicar-lo a acabar el nostre projecte de neteja de platjes! A primera hora del matí vam fer cartells per explicar què passa si les platjes no estàn netes i què podem fer nosaltres per evitar-ho! Després els nens i nenes de 4t (Tramuntana) ens van venir a explicar un conte sobre el medi ambient! Ens el van escenificar i ens van fer participar del conte! Després vam anar per Blanes a explicar a tothom el que havíem estat parlant sobre la neteja de les platjes durant tot aquest mes i a més, vam aprofitar per recollir brossa! Això ens va servir per adonar-nos que realment hi ha molta brossa al terra!!! Estem molt satisfets i satisfetes de la feina feta!!!

Dimecres havíem d'anar a la platja de Lloret però no feia bon temps i com els nens i nenes vam decidir a principi de mes que volíem anar amb autobus, vam mantenir la excursió però vam fer una descoberta de Lloret de Mar! Quan vam arribar a Blanes vam poder fer un "tick" més a la llista de "Què volem fer?" Ens va fer molta il·lusió!!!

Dimecres també ens vam quedar a dormir al casa i va ser una passada!! Vam fer una nit reial i ens ho vam passar d'allò més bé preparant la taula reial, ballant balls de saló, fent-nos la nostra corona i compartint una nit tan especial amb la resta de nens i nenes!

Dijous vam anar al Casal de la Cooperativa de Blanes a fer una descoberta de la Colla Gegantera! Alguns membres de la colla ens van explicar la història dels gegants de Blanes i dels gegantons així com dels cap grossos i vam saber com es deien tots ells!! Després vam poder provar alguns dels gegantons i els cap grossos i vam tocar alguns instruments!! Finalment vam ballar la Polka, que ens va agradar moltíssim!!!

Divendres ja va ser l'últim dia i vam anar a fer la festa final al esbarjo! Va venir un grup de teatre que ens va fer "pixar de riure" i ens va recordar la quantitat de contes que sabem!! Després vam veure un vídeo de fotografies i finalment vam fer un pica-pica amb les famílies!!!

Moltes gràcies a tots i a totes per compartir amb nosaltres aquest mes de juliol i fer-nos confiança! Esperant haver-vos fet passar un mes fantàstic...ens despedim!! Una forta abraçada i bon estiu!!

Entrada anterior Entrada següent