Carcanet

Aquesta primera setmana de mes ha estat molt profitosa, i és que no hem parat...

El dilluns vam fer molts jocs per a escalfar motors, però també vam tenir temps de relaxar-nos i fer una activitat per a treballar l’autoestima. Cada nen/a va dibuixar la seva cara i després amb els llavis ben pintats es va petonejar... És molt important estimar-se a un mateix, i podem dir que tots ens estimem molt a Carcanet!!! A més a més, per a saber distingir la paperera orgànica i la d’envasos vam fer dibuixos i els hi vam enganxar, i així segur que no ens equivoquem i reciclem.

Dimarts vam anar a la platja i ens ho vam passar d’allò més bé nedant i jugant amb els amics i les amigues.

Dimecres cadascú va pintar el seu súper test, i hem de dir que ens va quedar genial! Som tots uns artistes, i ens encanten les coloraines i la purpurina!

El dijous vam fer la descoberta al port de Blanes juntament amb els infants de Marinada. Durant el camí vam fer una activitat per tal de relacionar-nos amb els altres nens/es i també per a conèixer una mica millor el nostre poble. Per grupets vam haver de fixar-nos amb les fotografies que ens van donar les monitores i posar un gomet quan ens trobàvem al mateix lloc. Quan vam arribar al port vam entrar a la llotja del peix i també vam poder veure els vaixells dels pescadors!

Finalment, aquest divendres hem trasplantat plantes als nostres testos, i ara les haurem de cuidar a casa, perquè visquin i es facin molt grans! També, amb molta paciència hem emplenat amb boletes de paper pinotxo un dibuix d’un test amb una planta, i la veritat és que el resultat ha estat espectacular!

Estem impacients per saber el que ens espera la setmana que ve... Però segur que ens ho passarem molt bé!

Entrada anterior Entrada següent