Carcanet

Aquesta setmana vam començar amb molta energia fent el dia medieval!! Vam construir uns castells amb caixes, vam fer la nostra bandera, vam fer una corona de reis i reines... I com sempre, vam cantar moltes cançons com els cavallers. Dimarts era el dia de la roda i per culpa de la pluja no vam poder-ho fer, així que vam estar dins de la classe fent un moral amb pintura i trossets de paper maixé i pinotxo. Ens va sortir molt colorit, el podeu veure a la classe penjat. Després d’esmorzar vam estar una estona llegint contes i cantant cançons, quan va parar de ploure vam sortir a jugar una estona perquè tots teníem ganes de corre.

Dimecres vam anar a la platja però primer vam anar al parc. Tots els nens i nenes es van banyar, menys les monitores perquè l’aigua estava molt freda. Van ser tots molts valents i valentes. Dijous vam fer una super aventura amb tren. Vam anar a Malgrat. Allà vam anar a el parc Campassol a esmorzar i després ens vam caminar fins a l’ascensor que hi ha sota al parc del Castell i vam pujar-hi i vam poder veure totes les vistes de Malgrat. Després vam descobrir que hi havia un altre ascensor que ens baixava dins del parc Francesc Macià, així que també hi vam anar. Tota una aventura.

Divendres va ser la gran mini Sant Bonòs. Tots els nens i nenes estaven preparats per agafar els seu dorsal i posar-se a corre. La curs va començar quan els més grans del casal van al riu Tordera i van tornar fins al cole. Els mitjans van començar una mica més endavant i nosaltres que vam començar des de la rotonda que hi ha al costat del cole. Vam arribar amb molta energia així que després de menjar la sindira i beure una mica d’aigua vam anar a la platja a refrescar-nos. Vam entrar i sortir ràpid, després vam anar al casal i vam fer jocs d’aigua. Un gran dia i una gran setmana!

Entrada anterior Entrada següent