Carcanet

Aquesta setmana ens ho hem passat pipa!

Dilluns vam fer una gimcana d’aigua amb els nens i nenes de Marinada i Terral. Ens encanta l’aigua, i encara ens divertim més quan ens refresquem al mateix temps que fem jocs!

Dimarts vam anar a la platja, i com sempre, ens ho vam passar genial amb els xurros, els cubells i les pales, nedant, fent jocs a la sorra...

Dimecres ens vam convertir amb artistes, i vam personalitzar gorres! Ens hem fet unes súper gorres per a protegir-nos del sol!!

El dijous vam fer la Descoberta de la Colla Gegantera, i ens va encantar!!! En Jordi, que és un dels grallers de la Colla, ens va explicar com és el seu instrument i també com sona. A més a més, ens va tocar unes quantes cançons, i també vam ballar a ritme dels gegants! Després vam anar a la Cooperativa on la Conxi, l’Enric, en Cintu i en Ramon ens van ensenyar tots els gegants, gegantons i cap grossos! Ens van explicar histories sobre els gegants i també vam ser uns privilegiats, ja que ens van deixar posar sota els gegantons i els cap grossos!!! Els hi donem les gràcies a la Colla Gegantera, perquè ens van fer passar un matí genial i molt emocionant.

Finalment, aquest divendres hem anat amb els nostres patinets a la plaça. Hem anat amunt i avall, i no se’ns ha acabat l’energia! Després d’esmorzar hem fet un taller de cuina: pastís de xocolata... Podem dir que som grans cuiners; només cal veure la bona pinta que té!

Entrada anterior Entrada següent