Carcanet

El grup de Carcanet ha començat la setmana amb molt bones energies. Aquesta setmana, es van presentar a la classe dos, diguem-li Pallasses, que es deien Pin i Pon. Aquestes dues noies ens van deixar un regal. Es tractava d’un dibuix de la cara d’un pallasso. Ens van explicar que durant tota la setmana treballaríem el circ i que de tant en tant ens vindrien a fer una visita. Per això, nosaltres vam decorar molt i molt bé el pallasso que ens van deixar i la Pin i la Pon quan el van veure van estar molt i molt contentes.

Dimarts entre tots vam crear el nostre propi circ i vam fer uns tallers per poder jugar una estona i ficar a prova les nostres habilitats. Ens ho vam passar d’allò més bé.

Dimecres, DIA DE PLATJA!!!! Feia molta calor i a l’aigua vam estar super fresquets. Després al casal vam aprendre unes quantes danses i jocs.

Dijous vam començar el matí molt creatius i vam pintar dibuixos relacionats amb el circ al terra del patí, amb guixos. Ai, ai, ai!!! Sort que després amb una bona remullada va marxar tot. Dijous també vam crear la nostra pròpia disfressa de pallasso i fins i tot vam fer un taller de fer ximpleries.

Per acabar la setmana tots els grups d’infantil vam anar a fer una visita amb unes persones mooooooolt i moooooolt grans que viuen a Blanes. Si, sí! Vam anar a visitar als gegants de Blanes. La Contxi, una membre de la colla gegantera ens va explicar un conte i fins i tot vam veure una guerra d’aigua entre es Forcaner i en Vadó Set Trossos. Va fer molt divertit!

Ha estat una gran setmana!! Però la gran preguntar és... Vindran la Pin i la Pon la setmana que ve? Quines sorpreses viurem dilluns? I dimarts? I els altres dies?...

Entrada anterior Entrada següent