Carcanet

Aquesta setmana els nens i nens de Marinada i Carcanet no em parat ni un moment! Dilluns va venir l'Esteve i ha estat tota la setmana amb nosaltres!

Dilluns vam començar amb una experiència sensorial molt xula! Amb l'olfacte vam fer un joc que consistia en endivinar què hi havia dins de les diferents capses que teniem, i vam veure que gràcies a l'olfacte podem identificar prodcutes i aliments. Vam descobrir que nosaltres amb el nostre podem crear moltíssims sons, i que l'oïda també ens pot donar molta informació. Pel que fa la vista vam dibuixar la nostra propia silueta amb guixos al pati del cole, i amb el tacte vam jugar a la gallineta cega. Finalment amb el gust vam fer un "bany" de xocolata i ens ho vam passar hiper bé! Amb aquesta experiència hem pogut comprobar que els sentits son super importants i ens ajuden a identificar les coses que passen al nostre voltant.

Dimarts vam venir disfressats al casal! N'hi havia de molts tipus, gossos, gats, porquets, elefants, cargols, zebres... Desgraciadament, la primera notícia que vam saber dimarts va ser que l'Ona havia perdut el seu gos, en Luc, i vam anar tots a buscar-lo. Sort que la vam trobar, a ella i a en Luc! Després l'Anna ens va portar una tortuga molt xula, la vam poder tocar i vam aprendre coses d'aquests animals. Després de tot això, vam anar al Cave Canem i vam veure moltíssims animals! Va ser un dia fantàstic, es podria dir, un dia animal!

Dimecres vam anar a la platja, i a més vam pujar a uns inflables que hi havien a la zona del "Beach Club". Aquest dia també ens ho vam passar molt bé. a més vam tenir la sort de que feia molt bon dia!

Dijous vam anar a visitar els Jardins Pinya de Rosa i vam veure una pila de cactus molt i molt diferents entre ells! Vam descobrir que procedien de llocs diferents, i també com es deien científicament! Durant el mati vam fer jocs dins el jardí i ens ho vam passar super bé!!

Divendres, l'últim dia de la setmana i també de la primera quinzena hem organitzat una festa entre tots per tal de despedir aquells que marxen! Primer hem fet guirnarles i així em decorat la classe. Després ens hem fet unes màscares molt maques per tal de fer més festa! Tot seguit hem fet un pastis de xuxes... boníssim!!!! Després d'esmorzar ens l'hem menjat, i finalment em tancat la festa ballant tots junts.

Entrada anterior Entrada següent