Carcanet

Carcanet!

31/10/16

Aquesta ha estat la darrera setmana del mes de juliol, i per tant, l'última en el casal per alguns de nosaltres. Sempre és difícil acomiadar-se i encara ho és més, quan ens ho hem passat tan bé i hem fet boniques amistats...

El dilluns va ser un dia alegre amb molts colors, i és que vam fer "Body paint" i ens vam pintar el cos els uns als altres. Ens va encantar! I també la remullada de després per quedar nets com una patena...

Dimecres vam anar sobre rodes! Tots vam arribar ben equipats al casal, amb els nostres fantàstics patinets i bicicletes. Vam fer molt d'exercici i també vam perfeccionar la nostra tècnica patinant a la pista i fent circuits... Tot i això, sort que després vam poder anar a la platja i refrescar-nos!

El dijous vam anar amb els nens i nenes de Marinada i Terral a la Cala de Sant Francesc!! No patiu, no hi vam anar caminant... Vam agafar el Carrilet i ens ho vam passar pipa!

El divendres hem fet la Festa Final de mes!!! Hem pogut assistir en un gran espectacle amb els altres grups d'infantil, en el qual hem rigut moltíssim i també hem ballat. I la sorpresa no ha acabat aquí, sinó que després hem pogut jugar i saltar als inflables d'aigua que ens han portat al pati de l'escola! Així doncs, ha estat un gran últim dia de casal, i sobretot un magnífic mes de casal!

Entrada anterior Entrada següent