Carcanet

La setmana passada no vam fer entrada al bloc però us deixem amb un recull de fotografies. Algunes de les activitats que vam realitzar van tenir a veure amb el cinema, vam treballar un contingut transversal i tan important com és, el COMPARTIR!, conjuntament amb Terral vam veure un espectacle de màgia i vam experimentar amb aigua. I no, no ens oblidem del més important de tot!! Ens vam quedar a dormir al Casal!! Quina bona experiència!!!!

Aquesta setmana, vam començar la setmana al parc. Un parc molt divertit situat a la zona dels Pins. Ens va encantar! I després ens vam fer Tattoos.

Dimarts vam fer el dia de la roda. Vam veure i fer els senyals de tràfic i després vam anar fins al parc de la biblioteca amb els patinets! Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltíssim.

Dijous, després d’un dia de festa vam anar a la Platja i al parc de davant del SOS. I avui divendres, ens han vingut a visitar la Pin i la Pon!!!!! Han vingut a acomiadar-se de nosaltres perquè durant l’agost marxen de vacances. Però perquè no ens oblidem d’elles ens hem fet un mega foto on sortim guapus, guapus i guapus!!!

Ens veiem dilluns, A LA FESTA FINAL!

Entrada anterior Entrada següent