Carcanet

Gairebé ja hem acabat el mes de Juliol i després d'aquesta setmana tan complerta encara ens fa més pena pensar que ja acabem.

Dilluns vam dedicar el matí a fer jocs i un concurs d'aigua, en el qual es van premiar els valors i no qui guanya o perd. Dimarts vam marxar d'excursió als Horts de les Vernes i al bosc. Vam aprendre moltes coses sobre les verdures i fruites i també del funcionament d'un hort. L'home del bosc ens va fer una molt bona explicació de la qual vam aprendre per exemple, com es rega o com es pot fer perquè la terra sigui més fèrtil. Després vam anar a jugar al bosc del costat i vam fer fins i tot una cabana. EL BOSC ENS ENCANTA!

Per altra banda, dimecres vam fer la gran FESTA MAJOR del casal. Vam iniciar el dia amb el popular pregó de Festa Major i vam anar a la plaça 11 de Setembre, prèviament decorada per tots els grups del casal, a jugar a la fira i a esmorzar conjuntament. Després els grups més grans del casal ens van preparar una barra com la de l'Ensorra't on vam poder canviar fitxes aconseguides a la fira per beguda. Finalment vam fer una gran remullada amb tots els nens i nenes, monitors i monitores del casal. Va ser molt divertit!

I per acabar la setmana, hem anat a la platja a fer una remullada i a jugar a la sorra de la platja. Tot i que queden pocs dies... seran espectaculars

Entrada anterior Entrada següent