Carcanet

Bon cap de setmana Carcanets! Ja hem passat una altre setmana i aviat començarà la última... juliol ja s'acaba, però no us posseu tristos que encara ens queda la recta final que sempre és el millor!

Aquesta setmana hem conegut Europa, el nostre continent. I de la mà de la Jaqueline vam aprendre una dansa de França i algunes paraules en francès.

També ens han explicat algun que altre conte i història, mentre s'assecaven la pintura del taller que vam fer aquesta setmana. Hem construit la nostra guitarra i la nostra maraca, per després tocar-les al ritme d'una cançó que ens encanta!

La platja aquesta setmana ha estat diferent. No volíem anar al mateix lloc de sempre a banyar-nos i vam decidir canviar de platja i fer un cim de pas! Així que vam pujar a Sa Palomera tots junts i després ens vam banyar allà mateix! Ens va costar una mica fer cim però va valdre la pena!

I per acabar la setmana ens deixem el més divertit que vam fer aquesta setmana, la descoberta al port! Vam anar caminant fins el port amb el grup de marinada, allà vam conèixer un pescador que ens va explicar moltes coses com, els tipus de pesca, els vaixells, els peixos... També ens va fer una demostració de nussos i ens va regalar corda per poder practicar al casal! Vam visitar la llotja de Blanes, tot i que no vam tenir la sort de veure vendre peix... vam apendre on compren els peixeters i els restaurants el peix que després mengem nosaltres! Tot això ho vam fer amb un convidat molt especial aquí a Blanes, el Gegant Vadó Set Trossos!!

Ara ja només ens queda la última setmana! A més a més ens quedarem a dormir! Quins nervis... Serà genial! Descanseu i agafeu forces! Bon cap de setmana CARCANETS!

Entrada anterior Entrada següent