Bufarut

Aquesta setmana ha sigut d'allò més divertida!

El dilluns els garbí i bufaruts vam participar al concurs televisiu més emocionant, el Gran Prix! Per equips intentàvem guanyar punts realitzant diverses proves. Finalment, l'equip groc va ser el guanyador, tot i que tots ens vam divertir molt cantant, dibuixant, fent mímica, etc.

El dimarts vam poder acabar de pintar les màscares de guix i després vam fer jocs artístics, vam fer uns murals abstractes d'allò més interessants i vam ballar diverses cançons.

Al dia següent vam anar a la platja dels Pins i vam poder gaudir del miniclub que hi ha. Ens vam remullar i ens vam llançar pels inflables que hi havia. Va ser GENIAL!

El dijous vam parlar de la importància que té mantenir una vida SANA i vam comptar amb la col·laboració de l'Alba que ens va explicar moltes coses sobre l'alimentació. Pròximament us mostrarem el que tramem... volem conscienciar a tothom de la importància que té menjar SA i fer ESPORT.

Aquest divendres hem anat amb bicicleta fins la Punta Santa Anna, ens hem remullat i hem fet curses de ciclistes! Tothom ha gaudit molt!

Fins la setmana que ve!

MOLT BONA FESTA MAJOR! :)

Entrada anterior Entrada següent