Bufarut

Aquesta setmana els dos grups de 3r vam engegar motors gaudint d'una sortida en bicicleta. Vam anar fins a la Punta del Tordera on vam passar un gran matí de platja i... vam fer un concurs de castells de sorra!

Dimarts vam tenyir unes samarretes que van quedar xulíssimes i després vam fer una pluja d'idees per a buscar possibles solucions per a la conscienciació del canvi climàtic i de la nateja de platges i mars.

Dimecres vam anar al centre del poble a fer el Joc de l'Intercanvi i, en tornar a l'escola, vam fer jocs d'aigua acompanyats de les nenes i els nens de Garbí (un dels grups de segon). Ens ho vam passar molt bé!

Dijous vam anar fins al port amb l'altre grup de segon per a fer una descoberta del centre de submarinisme de Blanes i vam aprendre un munt de coses! I vam aprofitar per a fer una remullada a la platjeta de Santa Anna.

Hem acabat la setmana amb un dia de platja. Tot i que el cel estava ple de núvols, els sol s'ha deixat veure a estones i hem gaudit d'un matí de bon paisatge, remullades, jocs, trenetes i pulsetes de fil i molt bona companyia!!

Gairebé sense adonar-nos ja ha passat la primera quinzena del mes i ens acomiadem de les companyes i conpanys que ja han acabat! Que passeu un bon estiu!

Entrada anterior Entrada següent