Blog casal

Una setmana més els nens i nenes de Terral s’ho han passat molt i molt bé! Aquesta setmana vam començar la primera missió que ens va encarregar la detectiu Ullsdeterra sobre les emocions!

Dilluns vam treballar la felicitat. Vam conèixer tot allò que ens fa feliços i felices i ho vam transmetre en un dibuix! Després vam jugar una estona i vam acabar el dia amb una remullada!

Dimarts va tocar la tristesa i la ràbia. Tots i totes vam dir alguna cosa que ens feia tristos i a quina part del cos ho sentíem. També vam dibuixar un termòmetre on hi vam enganxar aquelles coses que ens feien més o menys ràbia. Després d’esmorzar vam compartir una estona amb el grup de Carnanet i ens ho vam passar molt bé ballant amb el Just dance!

Dimecres vam anar a la platja de les barques a La Palomera. Abans però, vam jugar i esmorzar una estona amb el grup de Marinada a un parc. Finalment vam acabar el matí amb un bany!

A més a més al vespre vam tornar al casal per quedar-nos a dormir amb Marinada i Carcanet! Vam conèixer un mag i el vam ajudar a retornar-li la seva màgia!!

Dijous vam despertar-nos al casal i vam esmorzar. Durant el matí vam poder acabar la primera missió de la detectiu Ullsdeterra! Vam poder treballar les dues emocions que ens faltaven: la por i la calma. Tots i totes vam conèixer aquelles coses que ens feien por amb un dibuix i com podíem superar-la. Finalment vam crear un pot de sal de colors que representava la calma.

Divendres ens vam trobar a l’antic camp de futbol. Vam realitzar una gimcana conjunta amb tots els nens i nenes del casal i després vam fer una Holly festival on vam acabar ben acolorits! Ens ho vam passar molt bé!

Dilluns que ve veniu amb les piles carregades que ens espera la segona missió de la detectiu Ullsdeterra!

Bones famílies!! Dimecres vam començar aquest mes d’agost i vam rebre una carta de la detectiu Ullsdeterra que ens va demanar ajuda. Primer, però, havíem de passar les proves de l’escola de formació de detectius i de moment sembla que ho estem superant amb èxit!! Vam acabar el matí fent un mural a l’aula amb el nostre nom: La Penya dels Tigres de Terral!

Dijous vam fer dia de platja i, després d’una estona al parc del passeig, vam anar a remullar-nos i a jugar amb la sorra!!

Divendres, vam acabar la setmana fent el material necessari per a fer de detectius i, juntament amb els altres grups d’infantil, vam fer una gimcana d’aigua que va acabar en una remullada amb el grup de Xaloc també!

Descanseu, que dilluns ens arriba la primera missió!

Entrada anterior Entrada següent