Blog casal

Ja estem aquí!

08/07/18

Gairebé sense adonar-nos, hem superat la primera setmana de casal!

Vam començar la setmana tot el grup jove aquest dilluns, amb una dinàmica sobre les etiquetes, les primeres impressions, la facilitat que tenim en posar-les i la dificultat que hi ha en treure-les. Seguidament ens vam dividir en dos grups: Tifó i Huracà! Huracà vam exposar el gran repte que ens vam marcar: fer una sortida residu zero! Encara no sabeu què és? Pregunteu a les vostres filles i fills, us ho explicaran! També vam fixar el servei i la descoberta!

Dimarts vam fer l'expectació de tot el casal que ha estat al menjador tota la setmana: el sabó artesanal fet amb aloe vera, oli reutilitzat i sosa càustica. Ai, se'ns oblidava... també porta l'amor de tot el grup, el qual vam estar remanant durant 1h i 30m per aconseguir l'objectiu!

Dimecres vam baixar al centre i vam fer la gran gimcana de les R, algunes de les proves van ser tota una sorpresa, com la de reparar unes ulleres amb una navalla o canviar la càmara d'una roda de bicicleta.

Dijous... platja conjunta amb Tifó! Vam anar a la punta Santa Anna i vam explorar tots els racons d'aquesta caleta. Quan diem tots, volem dir tots...

Finalment, avui hem fet les paraolimpíades on, a través d'unes petites proves, ens hem apropat als jocs de les persones amb diversitat funcional.

I... després d'haver estat entrentant-nos durant la setmana en les 5R... Veiem la setmana que ve amb esperança de fer la primera sortida zero waste del casal :-)

Entrada anterior