Blog casal

Huracanats!

29/07/17

Aquesta última setmana de Juliol, al grup Huracà l'hem viscut molt intensament. Us expliquem una mica com ha anat:

Dilluns vam tenir la nova incorporació d'en Jordi, que ve des dels Estats Units per passar l'estiu amb nosaltres. Aquest dia vam fer un Crazy Challenge, que consisteix a proposar objectius fora de les nostres zones de confort i intentar aconseguir-los. Així doncs, un grup va descobrir l'interior d'una barca de pesca; un altre, va aconseguir una trena entre tres persones; també van aconseguir fer fora tothom d'una cafeteria perquè "volia prendre un cafè sol".

Dimarts vam anar a passar el matí a la platgeta de Santa Anna on ens vam esbargir amb l'aigua després d'haver-nos trobat tots la nit abans a l'Ensorra't. Dimecres era Santa Anna, patrona de Blanes, de manera que vam poder descansar després de tanta festa major. Dijous vam anar a Treumal de 9 a 16 h, on vam saltar de les roques, vam bussejar fins a Santa Cristina i vam fer castells de sorra fins que el cos va dir prou.

Avui, divendres, hem mirat la pel·lícula d'"Un monstruo vino a verme" i hem fet un taller sobre el dol. Hem après quines són les seves fases i les hem afrontat en grup. Ens hem abraçat molt i hem marxat cap a casa amb ganes de la festa final que farem el dilluns!

Entrada anterior Entrada següent