Blog

Estrenem web!

02/06/16

Estem d’inauguració: el cau de Blanes estrena una web!

Estem molt contents de presentar-vos la nostra pàgina digital. La web que us presentem és dinàmica i molt visual, té moltes opcions per navegar i descobrir diferents apartats.

Per una banda, hi ha una part informativa on expliquem qui som i com estem organitzats: les diferents unitats i les edats dels nens i nenes que les integren. Un detall que ens fa molta il·lusió és que cada unitat tindrà la oportunitat de penjar, en els seu blog, l’explicació de les seves excursions, activitats, i també les fotos.

Per altra banda, també hi ha una pestanya de Blog, on hi penjarem informació important de tot l’Agrupament i on podreu seguir el dia a dia del nostre cau. I també hi ha una pestanya dedicada al Casal d’estiu. A més, pels caps hi ha un espai per poder accedir a documentació i informació vària, i, finalment, hi ha un formulari de contacte per tots els que vulguin.

Eps! I no oblideu seguir-nos a les xarxes socials! A l’extrem superior dret hi trobareu les icones del Twitter i el Facebook: clickeu-hi i ens tindreu sempre localitzats ;)

Entrada següent